ÁSZF

 

 

Általános Szerződési Feltételek

 

A jelen ÁSZF tartalmazza a Cédydekor Lakásdekorációs Termékek Webáruháza (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: 

A Webáruház címe:

www.cedydekor.hu

A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:

Cégnév: Koltai Mercédesz egyéni vállalkozó

Székhely címe: 2163 Vácrátót, Kinizsi u. 38.

Nyilvántartási szám: 50176812

Statisztikai számjel: 73575896-4751-231-13

Adószám: 73575896-1-33

Bankszámlaszám : 66000080-15253826

Ügyfélszolgálat/Áruház adatai:

Telefon: +36-20-9815-129

E-mail: cedydekor@gmail.com

 

Az általános szerződési feltételek elfogadása

1. A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a vásárló, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre a Webáruház és a Webáruház Vásárlója között.
2. Ha a vásárló az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait. Nem regisztrálhat, és nem küldhet megrendelést sem. 

A megrendelés lépései:

1. A regisztráció menete – a megfelelő űrlap kitöltése, a vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges

2. A kosár használata – a kiválasztott termék kosárba helyezése a kosárgombra kattintással

3. A megrendelés összeállítása

4. Az adatok ellenőrzése, és az esetleges hibák javítása

5. A megrendelés elküldése

6.A megrendelés visszaigazolása

A megrendelés akkor válik élővé ha azt az ügyfélszolgálat telefonon/e-mailben visszaigazolja. A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A megrendelések feldolgozása legkésőbb 72 órán belül történik.

Rendszerünk a megrendelésről egy automatikus levelet küld Önnek.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Az adásvételi szerződés létrejötte:

Jelen Általános Szerződési Feltételekben rögzítettek alapján, magyar nyelven kerül megkötésre a szerződés, mely nem minősül írásban megkötöttnek, nem kerül iktatásra, utólag nem elérhető.

A termék lényeges tulajdonságai

A termék lényeges tulajdonságait a felhasználók megtekinthetik illetve elolvashatják a termékek bemutató oldalain.

A Webáruház főleg saját tervezésű, kis mennyiségben, kézimunkával, Magyarországon előállított dekorációs termékeket forgalmaz. Lehetőség van egyedi darabok megrendelésére is, a Webáruház üzemeltetőjével közvetlenül egyeztetett paraméterekkel.

A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk a valóságtól eltérhetnek. A megjelenített termékek kizárólag online rendelhetőek meg.

Árak

A Webáruházban közzétett árak ÁFA mentesek, tartalmazzák a csomagolási költségeket, a kiszállítás költségei a vásárlót terhelik.

Kiszállítás

  1. A szállítási határidő 3-10 napon belül.
  2. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni

Lehetséges fizetési módok

1. Készpénzben az áru átvételével egyidejűleg (utánvétel)

2. Banki átutalás (előre utalás)

Elállási jog

A Webáruház a vásárló számára 14 napos elállási jogot biztosít. Ez azonban nem vonatkozik az egyedi, a vásárló (megrendelő) külön kérésére készített termékekre, mely(ek)nek adatait a felek előre egyeztették.

Elállási jog gyakorlása esetén a Webáruház a vételárat 30 napon belül köteles visszafizetni a vásárló részére. Ez azonban nem vonatkozik a felmerülő szállítási költségekre.

 

Nyilatkozatminta

A Webáruháznak a vásárló számára az elállási joga gyakorlásához nyilatkozatmintát kell közzétennie, amelyet a vásárló, adatait kitöltve visszaküldhet. A vásárló nem köteles a mintadokumentumot felhasználni. Más formát is választhat. A beküldött nyilatkozatból ki kell derüljenek a vásárló (a Webáruház kötelezettségeinek teljesítéséhez szükséges) adatai, a vásárlás időpontja és a termék beazonosítható legyen.

 

Elállási nyilatkozat


(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza) 

 


Címzett:1 


Alulírott kijelentem, hogy gyakorolni kívánom elállási jogomat az alábbi termék/ek adásvételére irányuló szerződés tekintetében:2

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:3

A fogyasztó neve:

A fogyasztó címe:

A fogyasztó aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén) 

Kelt: 

1 Itt szükséges a vállalkozás nevének, postai címének, és – ha van – telefonszámának, telefax-számának és elektronikus levelezési címének megjelölése

2 Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló termék vagy szolgáltatás megjelölése

3 A megfelelő jelölendő"

 

 

A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztató

Erre vonatkozóan a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 3. mellékletében található A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztató, az irányadó. 

Jótállási vagy szavatossági igény bejelentésének módja

Írásban történő bejelentés:

A vásárló bejelentheti jótállási vagy szavatossági igényét, a Webáruháznak, a Webáruház címére küldött levélben, vagy elektronikus levélben webáruház email címére. Ekkor a levélnek tartalmaznia kell:

- a vásárló nevét, címét,

- a termék megnevezését, vételárát,

- a vásárlás időpontját,

- a hiba bejelentésének időpontját,

 a hiba leírását,

 a vásárló által érvényesíteni kívánt igényt.